Winter Ambitiedagen 10 t/m 24 januari

Van twee uur van droom naar plan. Reserveer nu je sessie ambitiecoaching!

Hou het niet bij goede voornemens, maar koppel er actie aan! Boek nu je sessie Ambitiecaching voor januari en ontvang 50 euro korting. Je ontvangt een diepgaande vragenlijst die we gebruiken bij de twee uur durende sessie om je droom tot plan om te zetten. Op een effectieve manier onderzoeken we je valkuilen en sterke kanten en onderzoeken we zelfs of je droom realistisch is. Je gaat naar huis met een stappenplan richting het doel waaraan je een datum hebt verbonden. Gun jezelf deze frissen start van het nieuwe jaar!

Esther

Ambitiecoaching
Zet jezelf in beweging

Van droom naar plan in 2 uur
Via de oplossingsgerichte weg

Sla je piketpaaltje aan je horizon en kom nu in actie om daar te komen! 

Stel doelen

Bepaal je mijlpalen

Zet je actie uit in de tijd

Laat het passen in je ideale toekomst

Ontdek je kracht, kwaliteit en ook valkuilen

Dit alles in een sessie van twee uur. Startend met een inspirerende vragenlijst en een telefonische intake. Op een van je afgesproken mijlpalen ontvang je van mij een persoonlijk berichtje met de vraag of het gelukt is. De sessie heeft een vastomlijnd karakter om tot een goed resultaat te komen. Eventueel kan deze sessie buiten plaatsvinden.

Gun jezelf deze helderheid om jezelf op het spoor te zetten naar meer succes!

Tijdens de Winter Ambitiedagen

225,- EURO 175,- EURO (ex. btw)

Wanneer je merkt dat je niet efficiënt genoeg werkt en verzuimt in de keuzes die je moet maken is Esther een goede keuze om je doel weer in zicht te krijgen. Een korte sessie kan al voldoende zijn om voor jezelf meer duidelijkheid te krijgen. Er wordt geluisterd en er worden kritische vragen gesteld waardoor er helderheid ontstaat. Vervolgens kun je snel je doel stellen voor je bedrijf en krijg je praktische handvatten. Het doel in een tijdspad uit te zetten geeft een werkzame oplossing.
Ik heb gekozen voor een sessie in de buitenlucht, de prachtige kasteeltuin in Delden. Het buitenzijn tijdens deze sessie gaf mij letterlijk en figuurlijk meer beweging.

Carina Zwaga

Eigenaar, Sugartray Biobased Packaging

Fijn dat Esther mij de tijd heeft gegeven om al brainstormend in concrete stappen mijn ambitie helder te krijgen in een plan.

Esther gaat een confrontatie niet uit de weg en ze weet in een goede sfeer het gesprek aan te gaan.

Laura

Eigenaar, Trainingsbureau