Coaching maakt zelfbewust

Voor ambitieuze mensen, executives, bedrijfseigenaren en zzp'ers

Groeien als ondernemer

MKB’er of ZZP’er, stress bij ondernemers staat financieel en persoonlijk succes in de weg. Coaching helpt om de druk van de ketel te halen, het geeft helderheid, het geeft een boost, helpt je om doelen te stellen, laat je de motivatie terugvinden, ordent gedachten en ideeën, geeft je de kans om te sparren maar het geeft je bovenal inzicht in jezelf. Door het vergroten van je zelfbewustzijn, sta je steviger in je schoenen, word je besluitvaardiger en daadkrachtiger. Het resultaat: Meer persoonlijk en zakelijk succes. Ik coach je in eigen omgeving of in mijn coachruimte in Almelo.

Traject Persoonlijk Leiderschap

In een programma van 8 gesprekken werken we aan je ontwikkelpunten via bewustzijnsontwikkeling, eigenaarschap en het stellen van doelen. Je ontdekt je blokkades, je wordt zelfbewuster en zelfverzekerder, je ontdekt je eigen kernwaarden. Dit traject geeft je de kans om persoonlijk te groeien. En voor ondernemers geldt; zo ondernemer, zo zaak!

Opvolger in familiebedrijf

Als opvolger of overnamekandidaat (next generation) in het familiebedrijf heb je naast een zakelijke kant, ook te maken met een emotionele uitdaging. Omgekeerd spelen zaken onvermijdelijk een rol in het privéleven. Hoe scheid je zaken en privé, hoe ga je om met jouw rol in het familiesysteem, hoe weet je of je intenties kloppen of wat jij zelf wilt? Als coach en ervaringsdeskundige, help ik je om authentiek te blijven en om inzicht en helderheid te verkrijgen in soms complexe situaties. Vaak is er juridische of financiële hulp, maar gun jezelf ook persoonlijke coaching.

Next Generation Coaching

Aantal gesprekken afhankelijk van persoonlijke situatie. Coaching richting een weloverwogen en zelfbewuste keuze.

Of doe mee aan het speciale programma voor opvolgers: Zeker van je (familie)zaak 

 

Persoonlijke ontwikkeling

Het gevoel dat er iets moet veranderen, dat er iets mag worden losgelaten of dat er een doorbraak nodig is, komt bij iedereen voor. Daarom coach ik ook niet-ondernemers. Misschien twijfel je over je baan of overweeg je om een bedrijf te starten? Coaching kan je dan net het zetje in de rug geven dat je nodig hebt. Dus zit je vol ideeën waar je niet verder mee komt, wil je graag een volgende stap zetten in je leven of is er iets dat blokkeert, dan help ik je graag als coach. Desgewenst coach ik je thuis, want je huis is als een ‘spiegel van je ziel’.

Ambitiecoaching

Een sessie van ruim twee uur waarin we van je hogere doel in de verre toekomst terugwerken naar concrete actiepunten in het nu. Doelen stellen dus, ook voor de nabije toekomst. We gaan een piketpaaltje slaan aan jouw horizon.

* Coaching is maatwerk. Pakketten ter illustratie van de mogelijkheden.*

Gratis intake

Voordat er echt gestart kan worden, is een verkennend gesprek noodzakelijk. Dit is een vrijblijvend gesprek van ongeveer een half uur.

Optie: Jouw omgeving als coachingstool

We kunnen voor het tweede coachgesprek (de intake niet meegerekend) afspreken in jouw omgeving. Jouw huis of bedrijf geeft mij een rechtstreeks inkijkje in de ‘ziel’. Dit werkt snel en effectief, maar kan ook confronterend zijn. We kunnen even overleggen of dit raadzaam is en je kan zelf aangeven of je dat wel of niet wilt. Een derde gesprek is dan weer buiten je eigen omgeving. Lees er alles over onder de menuknop ‘coachmethode’.

Klantervaringen

“Eindelijk iemand die de mens achter de ondernemer echt ziet en begeleidt. Ik worstelde met oude overtuigingen uit een ver verleden die mij belemmerden in mijn ondernemerschap. Doordat ze ook voor een consult bij mij thuis is gekomen, kon ze mij door haar Feng Shui kennis precies vertellen waar de bottleneck zat wat betreft mijn worsteling. Dat was voor mij echt een aha-moment. Daar houd ik van; lekker praktisch.”

Sylvia

Ondernemerscoach

“Fijn, die verhelderende blik van Esther. Ze heeft overzicht en ze ziet wat er onder de problematiek schuilgaat. Ze wist precies te pakken waarom ik soms een black-out ervaar. Dat is waar ik telkens weer op vastliep en Esther had de helderheid om het zichtbaar voor me te maken.”

Elles

Coupeuse met eigen naaischool

“Het is bijzonder wat Esther onder andere door haar sfeergevoeligheid weet bloot te leggen. Ze wist dingen aan het licht te brengen waar we zeker wat mee kunnen.”

Arno

Directeur meubelzaak

"Nu begint mijn nieuwe leven"

Aldus Elles na coaching.