Training en workshop

AGENDA EN LOPENDE PROJECTEN

Coachprogramma Zeker Van Je (familie)Zaak

Opvolger in het familiebedrijf? Dit intensieve coachprogramma, bestaande uit 6 individuele coachgesprekken, is ontworpen om een weloverwogen en zelfbewuste keuze te maken. Klik hieronder om er meer over te lezen en neem contact op voor meer uitleg. De intake is vrijblijvend.

De Stadscompaan - communicatietraining

Door het aangaan van nieuwe verbindingen, kunnen nieuwe mogelijkheden ontstaan. Dat is het uitgangspunt van de Stadscompaan, waarbij bijstandsgerechtigden en ondernemers voor een half jaar aan elkaar gekoppeld worden. De deelnemende ondernemers worden door mij getraind op het versterken van communicatie- en gespreksvaardigheden.

MAATWERK

De non-verbale taal van het (familie)bedrijf

Wat communiceert je bedrijfsomgeving? Wat is de indruk die het ex- en interieur op klanten en personeel achterlaat? Past het interieur, de sfeer en de omgeving wel bij het imago, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf? Word in anderhalve dag bewust van de non-verbale boodschap van het bedrijf. Ontdek welke aanpassingen er mogelijk zijn en wat dit verbetert. Mail voor meer informatie.

Communicatietraining

Alles is communicatie en een betere beheersing ervan maakt alles gemakkelijker. Gesprekstechnieken zijn zinvol in elk zakelijk contact, denk aan gesprekken met de klant of met het personeel. Beheersing van enkele coachvaardigheden versterkt de relatie met personeel en teamleden. Schrijven is ook communiceren, ik leer je graag de kneepjes van het bloggen of het schrijven van persberichten. Mail voor de mogelijkheden van een op maat gesneden communicatietraining.

“Bij het geven van trainingen en workshops, komen mijn expertises als journalist, Feng Shui kenner en coach samen. Dat is de reden van het uiteenlopende aanbod. Neem contact op voor de mogelijkheden, want ik ontwerp graag trainingen en workshops op maat.”

WORKSHOPS

Workshop: Succesvol ondernemen vanuit huis

Deze workshop is erop gericht om aan de hand van praktische tips voor de woon- en werkomgeving meer balans te creëren tussen werk en privé. Veel zzp’ers houden kantoor aan huis en moeten schipperen tussen tijd voor huis, gezin en werk. Deze workshop is o.a. gebaseerd op de kennis van Feng Shui en de eigen ontwikkelde methode Environ Mental Coaching. We kijken o.a. naar de vijf factoren in je huis die informatie geven over identiteit, gedrag, gemoed, wensen en grenzen. Deze workshop duurt een dagdeel. Mail voor meer informatie.

Workshop Feng Shui

Feng Shui is een Chinese filosofie die wordt gebruikt bij het vormgeven van een interieur dat in harmonie is met de gebruikers. Als Feng Shui kenner en adviseur, geef ik zo nu en dan ook Feng Shui workshops. Deze workshop duurt een dagdeel en is bedoeld als kennismaking met Feng Shui en mini-advies voor je huis. We werken met ieders eigen plattegrond en je leert de grondbeginselen van Feng Shui toe te passen. Je maakt kennis met de Ba Gua (Het raster dat we over je plattegrond tekenen) en de vijf elementen waarmee Feng Shui werkt. Mail voor meer informatie.